Skip to content

Tyrrell Katz

Tyrell Katz er et spennende engelsk merke startet av James Tyrell som også tegner og designer. Merket har i løpet av sine 15 år blitt ekstremt populært i England. De leverer flotte produkter for barn og er mest kjent for sine unike lunsj bager som også fungerer som kjølebag. Drikkeflaskene er i aluminium og trillebagene har fine priser. De har kult design på melamin og reiseartikler som sekker, vesker og toalettmapper. Designet er funksjonelt og morsomt med inspirasjon av ballerinaer, pirater, roboter + mye mer moro!

Matbokser og drikkeflasker

Et sett med 3 ulike matbokser som passer inni hverandre, der hvert lokk har ulikt motiv. Boksene passer perfekt til frukt eller mindre brødskiver. Drikkeflasker som er fin å drikke av for barn, i mange forskjellige motiver.

Servisesett

Fine servisesett som er en perfekt gave til de minste med tallerken, skål med sugekopp under, tutekopp og skje. Kommer i en fin gaveeske.

Servise i deler

Tyrrell Katz selger tallerken, skål og kopp separat også i mange flotte mønstre. De har også kommet med en tallerken som har 4 rom i seg for å dele opp maten.