Skip to content

Haba

Haba logo

HABA er verdenskjent for sine unike og spennende kvalitetsleker! I tillegg til de populære trelekene har de et bredt utvalg innen spill, interiørartikler og smykker. HABAs filosofi er at leker skal være spennende, stabile å gripe, stable eller trille. Kvalitet og sikkerhet er alltid førsteprioritet, og derfor er alle artikler produsert av kontrollerte materialer og sikkerhetsklarert etter omfattende testing.

Link til Haba sin hjemmeside: www.haba.de

Varekategorier

Nattlamper

Superkule nattlamper med lyssensor som gjør at den automatisk går på i mørket. Det er mulighet for å rotere lyset 360 grader og kommer i flere farger. Den puttes rett i stikkontakten og har 6 forskjellige motiver å bytte imellom ved å snurre på et hjul.

Baby - Den første leken

Gripelekene til HABA i tøy eller tre er en etterspurt vare blant småbarnsforeldre ! De klare fargene, nye lydene og ergonomiske formene utfordrer og stimulerer barnet!Babygym

Haba har kommet med en utrolig fin babygym som kan monteres i to forskjellige høyder. Du får også kjøpt forskjellige anheng til.

Spill for de små

Utfordre de små med HABAs pedagogiske og morsomme spill. Blant favorittene finner vi reisespill som leveres i små, praktiske metallbokser.

Kosedyr katt

Byggeklosser

Byggeklossene av tre finnes i mange fasonger, størrelser og farger. Lek med byggeklosser utvikler fantasi, kreativitet og logisk tenkning. Kulebanene fordrer rom-messig tenkning og lærer barnet statiske lover, samt prinsippet for årsak og virkning.