Skip to content

Djeco

Djeco logo

Barnas utvikling skjer gjennom lek og derfor etterstreber Djeco å skape produkter som er underholdende, pedagogiske og fantasifulle. Deres team har en kunstnerisk og lidenskapelig tilnærming som gjenspeiler seg i deres unike og innovative sortiment.

Link til Djeco sin hjemmeside: www.djeco.com

Varekategorier

Leker

Leker skal helt fra starten følge barna. Djeco er opptatt av at læring er en del av leken, enten det er gripeleker, puslespill eller rollespill med figurer. Utvalget er stort og muligheten er mange.

Hobby

Hobbyartiklene til Djeco utfordrer barna til bruk av farger, og stimulerer kreativitet og nøyaktighet. De har produkter for alle aldre og nivå, men felles for de alle er at de sprudler over av farge, samt vekker stor entusiasme både hos foreldre og barn! Her finner du alt fra fingermaling og stempelsett til collager og mer avanserte dukkehus -og smykkebyggesett

Interiør

Med sine fantasifulle interiørartikler ønsker Djeco å skape drømmerommet til alle barn! De skal tilføre det lille ekstra til rommene i form av flotte uroer, rislamper, veggklistremerker og hyller.

Puslespill

Djeco har utrolig mange forskjellige puslespill til alle aldre. De kommer i eventyr, husdyr, jungeldyr, pedagogiske og morsomme puslespill

Lekekjøkken

Her har vi et stort utvalg av kjøkken og matprodukter! Lag en fest med Djeco sine kaker, frokostbrett, tesett, kaffemaskin eller isdisken!

Smågaver

Superfine og rimelige smågaver. Vi har sjablonger, glistremerker med metallic eller glitterdetaljer, puteklistremerker og stempler.

Plass til 24 forskjellige motiver på et stativ.