Skip to content

Bon Ton Toys

Fløyelsmyke kosedyr i topp miljøvennlig kvalitet. WWF-kosedyr er favorittgaver til små dyrevenner og finnes i mange forskjellige modeller og størrelser. For hvert kosedyr du kjøper støtter du WWF Norge og deres viktige arbeid for natur og dyr.

WWF Original

WWF Originals er kosedyr med med et naturtro utseende. Laget i miljøvennlig kvalitet og for hvert kosedyr som selges støtter man WWF Norge sitt viktige arbeid. Takk for at du er med å støtter for en bedre verden for våre barn!

WWF Cubclub

WWF Cubclub er kosedyr for de aller minste. Disse kosedyrene er laget av det mykeste og mest miljøvennlige materialer på markedet. Disse produktene er blitt svært populær på kort tid. Det skjønner vi godt da det er et veldig godt produkt til de aller minste. Også her støtter man WWF Norge sitt viktige arbeid.

Miffy

Fantastisk søt Miffy i myk cordfløyel. Nijntje (Miffy) er en liten vennlig kanin som de fleste kjenner igjen fra barnetv, sin egen barndom, barnebøker og fra lekebutikken. Passer fra fødselen. Miffy produseres i tråd med filosofien til den kunstneriske "faren" Dick Bruna. Han mener at leketøy bør bidra til å aktivisere og bidra positivt til utvikling i leken. Miffy er Dick Bruna mest kjente og mest populære karakter og er med i mer enn 30 bøker. Dick Bruna ble født i Utrecht den 23. august 1927. Han ble pensjonert i 2011. Dick Bruna døde den 16. februar 2017 i en alder av 89 år.